Ο ι ν ο τ ο υ ρ ι σ μ ό ς

ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΚΑΙ ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΔΟΚΙΜΗ

Ζήστε μια μοναδική γευσιγνωσία στο οικογενειακό μας οινοποιείο!  Η ξενάγησή μας στο οινοποιείο θα σας δώσει μια εις βάθος ματιά στις διαδικασίες οινοποίησης μας. Μετά την ξενάγηση, θα σας απολαύσετε μια γευστική δοκιμή των κρασιών του οινοποιείου μας, συνοδευόμενη από ελληνικά εδέσματα, τυριά και σαλάτες. Ελάτε μαζί μας για μια μοναδική εμπειρία κρασιού, φαγητού και πολιτισμού.

Κ ά ν τ ε κ ρ ά ρ τ η σ η

Για να κάνετε κράτηση, παρακαλώ γράψτε μας ένα μήνυμα ή τηλεφωνήστε μας στο  +30 6976069686. Η ομάδα μας θα χαρεί να απαντήσει σε τυχόν ερωτήσεις σας και να σας βοηθήσει να προγραμματίσετε την επίσκεψή σας. Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε σύντομα. Σας ευχαριστούμε που σκεφτήκατε το οινοποιείο μας!

Ε ξ ε ρ ε υ ν ή σ τ ε τ η ν γ ύ ρ ω π ε ρ ι ο χ ή

Το Οινοποιείο μας βρίσκεται γεωγραφικά  σε μία θέση  προνομιακή, μια που προσφέρει πολλές επιλογές τουρισμού και ψυχαγωγίας στον επισκέπτη.

Μετά την ξενάγηση στο Οινοποιείο μας και τη γευσιγνωσία των κρασιών μας, μπορείτε να εξερευνήσετε τη γύρω περιοχή, που είναι πραγματικά μαγευτική.

Κολυμπήστε στις κοντινές πεντακάθαρες  παραλίες της περιοχής ,επισκεφθείτε τον αρχαιολογικό χώρο , το ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Λαυρεωτικής  χαρακτηρισμένη  από την UNESCO ως Γεωπάρκο Λαυρεωτικής, περιηγηθείτε στο δάσος του Κουβαρά.

G a l l e r y